Περιοδεία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ  εν όψει του Τρίτου Συνεδρίου

Περιοδεία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ εν όψει του Τρίτου Συνεδρίου

12/09/2014

Σειρά συναντήσεων, επαφών και συσκέψεων στη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα, τον Τύρναβο, τον Βόλο και την Αταλάντη, είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε όλη την Ελλάδα ενόψει του 3ου  συνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου 2014.

 

Στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φίλων και μελών της ΔΗΜΑΡ, όπου μίλησε ο Φώτης Κουβέλης, ενώ στα Τρίκαλα ο πρόεδρος του κόμματος είχε σειρά επαφών και συναντήσεων, μεταξύ των οποίων και με τους δημάρχους Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου και Φαρκαδόνας Θ. Μεριβάκη, ενώ μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της περιοχής.

 

Στη Λάρισα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τοπικά στελέχη και μέλη της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης, συνέχισε τις επαφές και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με τον δήμαρχο Α. Καλογιάννη, ενώ επισκέφτηκε και το δημαρχείο Τυρνάβου όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Π. Σαρχώση.

 

Στον Βόλο, επίσης, έγινε σύσκεψη μελών και φίλων του κόμματος, στην οποία μίλησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ενώ ιδιαίτερη σημασία είχε η περιφερειακή συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας στην Αταλάντη με κεντρικό ζήτημα τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία προς το 3Ο  συνέδριο του κόμματος.