εκδήλωση 9,84  1

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της επιτροπής διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις (6 photo)

07/06/2016

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση,  στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι,  που διοργάνωσε η Επιτροπή Διαλόγου και Θέσεων για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

ekdilosi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Φώφη Γεννηματά, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Σπύρος Δανέλλης, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, η Αθηνά Δρέττα, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Ηλίας Κικίλιας, η Εύη Χριστοφιλλοπούλου, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Τόνια Αντωνίου, ο Νίκος Τσούκαλης, από το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου οι Γιάννης Μαστρογεωργίου και Γιώργος Παπούλιας, και άλλοι.πολλοί βουλευτές και πρώην υπουργοί, στελέχη των κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα καθώς και εκατοντάδες πολίτες.

Θέμα της εκδήλωσης  ήταν  «Οι μεγάλες θεσμικές αλλαγές που είναι αναγκαίες για μια νέα αρχή στη χώρα», και βασικοί  ομιλητές οι καθηγητές Νικ. Διαμαντούρος, Γ. Σωτηρέλλης και Ξεν. Κοντιάδης.

epitropi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι διοργανωτές τίμησαν τον Γιάννη Τσαμουργκέλη, μέλος της Επιτροπής Διαλόγου κρατώντας τη θέση του κενή με μια ανθοδέσμη επάνω της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φ. Γεννηματά: «Σε πείσμα πολλών συνεχίζουμε»

«Είμαστε σήμερα εδώ, όλοι μαζί, σε ένα ακόμα κοινό βήμα για τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη. Σε πείσμα πολλών συνεχίζουμε», δήλωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στην εκδήλωση.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε ότι το εγχείρημα «το έχουν αγκαλιάσει οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα και γι’ αυτό προχωράει» Όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχουν μικροκομματικές επιδιώξεις απάντησε πως «είναι κρίμα από τη στιγμή που το έχουν αγκαλιάσει οι πολίτες, να στέκεται κανείς σε τέτοιου είδους αντιλήψεις και προσεγγίσεις».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θ. Θεοχαρόπουλος: Ας κάνει ο καθένας ένα βήμα πίσω για να κάνει ο προοδευτικός χώρος άλματα προς τα εμπρός”

“Για έναν ισχυρό χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του μεταρρυθμιστικού κέντρου απέναντι στις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Για την αλλαγή των συσχετισμών. Η ιστορία δεν θα μας περιμένει. Ας κάνει ο καθένας ένα βήμα πίσω για να κάνει ο προοδευτικός χώρος άλματα προς τα εμπρός”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε δήλωση του.

 

εκδήλωση 9,84 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στ. Θεοδωράκης: «Το καινούργιο δεν μπορεί να είναι κυρίως οι υπουργοί του χθες»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσερχόμενος στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου και Θέσεων για τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις, δήλωσε πως «για μας υπάρχει ένα εγχείρημα:

«Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα που γεννηθήκαμε: η χώρα θέλει ένα δυνατό, μεταρρυθμιστικό, εκσυγχρονιστικό κίνημα με διάθεση για συγκρούσεις και χωρίς λαϊκισμούς – ούτε παλιούς λαϊκισμούς, ούτε νεολαϊκισμούς. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε.

 

εκδήλωση 9,84  1