ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

17/06/2015

Η Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ – Μαγνησίας καταδικάζει την τραμπούκικη και φασιστική συμπεριφορά του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου κατά την προχθεσινή εκδήλωση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. στο Βόλο.

Για μία ακόμη φορά απέδειξε με την «συμπεριφορά» του, ότι έχει μπερδέψει τον ρόλο του ως πρώτου πολίτη του Βόλου, με αυτόν του «χούλιγκαν των γηπέδων» που μάλλον του ταιριάζει περισσότερο.

Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι οι προπηλακισμοί και το υβρεολόγιο, δεν αποτελούν ούτε μέρος του πολιτικού πολιτισμού που θα πρέπει από την θέση του να υπερασπιστεί, αλλά ούτε και τρόπος εξαγνισμού και αντιμετώπισης των δικών του αδιεξόδων, που τον έχουν οδηγήσει οι «γνωστές» στο πανελλήνιο δικαστικές του υποθέσεις.

Μπορεί για τον κ. Μπέο οι λέξεις «ελεύθερη διακίνηση ιδεών» και «δημοκρατικά δικαιώματα» να του είναι προφανώς άγνωστες ή και να του προκαλούν ακόμη και «ανατριχίλα», όμως είναι συστατικό της ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος και οφείλει αν όχι να σέβεται, τουλάχιστον να σιωπά.

Ως ΔΗΜΑΡ – Μαγνησίας, προασπίζοντας τις δημοκρατικές αρχές και αξίες της τοπικής μας κοινωνίας, ενώνουμε μαζί με όλους τους υγιώς σκεπτόμενους συμπολίτες μας και την δική μας φωνή αποδοκιμασίας, σε νεοναζιστικές συμπεριφορές και πρακτικές που έχει επιβάλει στην πόλη μας το «φαινόμενο Μπέου» και που μας θυμίζουν «άλλες εποχές».