Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

27/11/2014

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και συναντήθηκε με τον πρόεδρό του Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ συνόδευαν η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Ασημίνα Ξηροτύρη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Χάρης Μοβσεσιάν.

Μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είχα για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να ακούσω τα προβλήματα, τα αιτήματα  και τις διεκδικήσεις των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, όπως εκφράζονται  από το επιμελητήριο τους. Η μικρομεσαία επιχείρηση πρέπει να στηριχθεί και πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις για να μπορεί να σταθεί στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε. Δεν αρκεί κανείς να αναφέρεται στη μικρομεσαία επιχείρηση. Πρέπει να τύχει της αναγκαίας στήριξης με μέτρα και ρυθμίσεις που θα μπορούσαν, πράγματι, να την κρατήσουν όρθια».

DSC01777

 

Ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε και στις πολιτικές εξελίξεις, εξέφρασε την αντίθεσή του στην παράταση του Μνημονίου, ενώ επανέλαβε ότι το δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο και απαιτείται η αναδιάρθρωσή του.